Як навчитись мислити позитивно?


                                         Як навчитись мислити позитивно?

Мозок людини - це орган, керуючий всією життєдіяльністю людини, як на фізичному, так і психічному рівні. Мислення людини це теж робота мозку. В організмі людини все взаємопов'язано і фізичне і психічне.

Як навчитися мислити позитивно? – питання, яке задають собі люди, що намагаються змінити своє життя на краще. Мислити позитивно – це означає знаходити можливість там, де інші знаходять відчай і розчарування. Будь-яка подія в житті – це лише подія. Песиміст – відчаюється, оптиміст – радіє. Людина сама обирає як реагувати на ту чи іншу ситуацію.

Якщо Ви хочете бути здоровою, щасливою, успішною людиною – навчіться мислити позитивно. Ось кілька порад саме для Вас.

·         Завжди посміхайтеся. Тільки прокинулися – відразу посміхніться, і цей ранок посміхнеться і Вам.

·    Хваліть себе. Щовечора згадуйте як пройшов день, що хорошого Ви зробили для себе, для людей, для життя. І обов'язково знайдеться за що можна себе похвалити. І день прожили недарма…

·    Любіть себе. Говорячи про любов до себе, я маю на увазі зробити щось корисне для душі і тіла, а не егоїзм. Зарядка чи пробіжка зранку, читання корисної літератури, відпочинок на природі.

·    Оточуйте себе позитивними людьми. Коли навколо себе Ви бачите посмішки людей, гарний настрій. Ви самі почнете частіше посміхатися і радіти життю.

·      Дякуйте за все, і за успіхи й за невдачі, які відбуваються у Вашому житті. Невдачі, помилки – це Ваші уроки, на яких треба вчитися. Розчарувалися в найближчій людині – від душі дякуйте, значить це не та людина, на яку можна розраховувати у житті.

·   Думаючи про минуле, намагайтеся згадувати лише приємні моменти. Минулого вже не змінити. Але теперішнє можна сильно змінити негативними думками.

·  Використовуйте читання афірмацій – це коротке твердження на життя. Проговорюйте щоденно вдома, на вулиці, у транспорті, скрізь: «Моє життя прекрасне! Я люблю, я любима(мий)! Я насолоджуюся дивовижним життям!»

·     Приймайте життя і людей такими, якими вони є. Просто це така людина, з такими якостями і рисами. У всьому є як позитивне, так і негативне, вибір за Вами, на що більше звертати уваги.

Довіряйте своєму серцю, інтуїції. Вони завжди підказують правильно.

Щоденно виконуйте ці поради Ваше життя зміниться на краще. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всеукраїнська програма ментального здоров'я «Ти як?"